Uitenbroek woninginrichting · Zonwering binnen - Uitenbroek Woninginrichting

Ga naar de inhoud
Zonwering binnen

(Duo)rolgordijnen
Rolgordijnen bieden veel mogelijkheden in een interieur. Ze zijn leverbaar in schitterende stoffen met eigentijdse mode kleuren en prachtige dessins. U kunt kiezen uit transparant, half transparant of dichte stoffen, zo kunt u zelf bepalen hoeveel lichtinval of privacy u in uw huis wilt hebben. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, zeker als u voor accessoires kiest om uw gordijn een persoonlijk accent te geven. Hiermee wordt het rolgordijn een uiterst decoratieve raambekleding volledig afgestemd op uw smaak en functionele wensen. Zo is er voor ieder interieur wel een passend rolgordijn.

Ook zijn er natuurlijk de DUO rolgordijnen die steeds meer voorkomen in het straatbeeld. Ze bestaan uit 2 lagen stof die voor elkaar door bewegen, waarin horizontale transparante breedte banen zitten. Daardoor kunt u zelf regelen of u het als een vitrage overdag open wilt hebben of als een overgordijn ’s avonds dicht wil doen. Ook in de Duo rolgordijn stoffen is veel keuze in kleur en dichtheid van de stof.
Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën zijn super strak en tijdloos. Ze passen in ieder interieur doordat er zo ontzettend veel keuze is in kleur en breedte van de lamel. Ook zijn ze leverbaar met een bijpassende band waardoor de horizontale jaloezie een stoer uiterlijk krijgt. De horizontale jaloezie is optimaal te regelen zodat u zelf kunt bepalen hoeveel licht er binnen komt, terwijl er toch niemand binnen kan kijken. Of je nu voor hout of aluminium kiest er is zo’n grote collectie, dat er altijd wel één is voor in uw interieur.

Er zijn enkele speciale uitvoeringen. Zo is er de megaview jaloezie in de aluminium collectie, een 25 of 50 mm jaloezie die als u hem opent 2 lamellen samen pakt zodat u een grote opening krijgt waardoor u makkelijk een dubbel vrij zicht naar buiten krijgt.
Plissé/ duette®
Plissé gordijnen zijn decoratief, strak en elegant, ze hebben het voordeel dat ze in vele vormen voor bijzondere ramen te leveren zijn. De Plissé bestaat uit een enkelvoudige geplisseerde stof die een speels schaduwspel creëert in het zonlicht. Diverse stoffen zijn voorzien van een coating die extra bescherming bieden tegen het zonlicht, warmte en vuil.

De Duette® bestaat uit een dubbel geplisseerde stof waardoor een unieke honinggraat structuur ontstaat, waardoor ze een perfecte regeling van warmte en licht geven. De koortjes van het systeem zijn niet zichtbaar doordat ze tussen de stof heen lopen.

Plissé en Duette® stoffen kunnen in een systeem boven elkaar gemaakt worden, zodat u een dag en nacht stof in hetzelfde raam kunt plaatsen. Tevens zijn er verschillende optie’s mogelijk zoals top down. Dit is een systeem waarbij u de stof van bovenaf en onderaf in hoogte kunt verzetten, zodat u de stof in het midden kunt hangen. Eventueel is ook een smartcord of lite rise bediening mogelijk. De stoffen zijn leverbaar in vele kleuren, transparant ,lichtdoorlatend of verduisterend.
Silhouette®
Zacht als zijde en praktisch als een horizontale jaloezie. De voile stof van deze silhouette® shades filtert het licht op een super zachte manier. Hiermee kunt u het binnenvallende licht in uw huis subtiel doseren en de mate van privacy bepalen. De zachte stoffen lamellen lijken te zweven tussen de doorschijnende voile. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren en stofsoorten, waaronder dim-out en zonwerende stoffen.
Shutters
Shutters zijn afkomstig uit Amerika, maar zijn in onze omgeving al jaren een vertrouwd gezicht. Door de louvre delen kan privacy en zon goed geregeld worden. Ze zijn in verschillende breedte maten te leveren, door de vele mogelijkheden en uitvoeringen zult u begrijpen dat vakwerk vereist is. Wij adviseren u hier graag in. Shutters kunnen in woonkamers, slaapkamers en keukens geplaatst worden, maar zijn ook bij uitstek geschikt om in een badkamer te plaatsen.
Vertikale jaloezieën
Deze lamellen zijn gedraait. Deze zijn te zien in onze showroom waar we u graag verder helpen met verticale jaloezieën, ook wel lamellen genoemd, ze zijn super praktisch en zeer sfeervol. Een goed alternatief voor gordijnen, zeker wanneer u grote ramen heeft. U kunt op een makkelijke manier uw lichtinval en privacy regelen. De collectie bestaat uit verschillende materialen van natuurlijke stoffen, aluminium en kunststof, die weer in verschillende breedtes leverbaar zijn. Ook zijn lamellen mogelijk bij schuine ramen. Er is altijd wel een lamel te vinden voor in uw interieur.
Terug naar de inhoud