Uitenbroek woninginrichting · Vloeren - Uitenbroek Woninginrichting

Ga naar de inhoud
Vloeren
Tapijt
Een mooi tapijt kan echt sfeer in huis brengen. Met vele kleuren, materialen en vormen kan eindeloos gecombineerd worden. Tapijt is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voelbaar zacht aan uw voeten. En wat dacht u van geluid? Hinderlijke bijgeluiden worden gedempt, muziek klinkt vele malen mooier, gesprekken zijn gemakkelijker te volgen. Daarnaast geeft het een luxe uitstraling die warm en comfortabel is. Het is zelfs beter wanneer u gevoelig bent voor rond dwarrelend stof.
PVC
PVC vloeren zijn slijtvast en duurzaam in gebruik en hebben uiterst natuurgetrouwe hout- en steendecoren en evenzo realistische oppervlaktestructuren. Het gevolg hiervan is een vloer met een werkelijk verbazingwekkende natuurlijke uitstraling. Maar daarnaast zijn PVC vloeren ook nog eens uitermate comfortabel en praktisch in gebruik. Zo hebben de vloeren een aangenaam klinkend loopgeluid en voelen ze niet koud aan als je er met blote voeten overheen loopt. Ook belangrijk om te weten is dat alle PVC vloeren uitstekend geschikt zijn voor vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het daarnaast ook nog eens mogelijk om PVC vloeren in vochtige ruimtes, zoals keukens en badkamers toe te passen.
Laminaat
Laminaatvloeren geven een authentiek uiterlijk en zijn robuust. De vloeren hebben hoge kwaliteitsstandaarden bij het produceren en veel aandacht voor de stijl bij de designkeuze. De laminaatvloeren zijn onderhoudsarm en er zijn vele soorten en uitvoeringen beschikbaar. De laminaatvloeren zijn bijna niet meer van echte houten- en tegelvloeren te onderscheiden. Met de nieuwe ondervloeren is laminaat ook geschikt om op vloerverwarming te leggen.
Marmoleum
Marmoleum is een product dat gemaakt is van 100% natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, houtmeel, pigmenten, pijnhars, kalksteen en jute. Marmoleum is daardoor steeds vaker te vinden in de woning, maar ook in projecten nog steeds een topper. Ook vloerverwarming is geen probleem omdat het direct op de ondervloer verlijmd wordt. Het is in vele kleuren en designs verkrijgbaar.
Vinyl
Vinyl vloeren zijn er in allerlei kwaliteiten, prachtige designs, en kleuren; zoals hout, tegels en betonlook. Het is duurzaam dankzij een sterke toplaag en makkelijk in onderhoud. Vinyl is comfortabel door de veerkracht en voelt warm aan. Het is verkrijgbaar tot 4 meter breed en kan los gelegd worden.
Lamelparket
Lamelparket heeft een krachtige uitstraling doordat het gemaakt is van natuurlijk hout. Door hoogwaardige productieprocessen krijgt iedere parketvloer zijn eigen unieke karakter. Er zijn klassieke houtsoorten te leveren, maar ook modern ogende soorten. Het lamelparket wordt geleverd met bijzondere looks zoals v-naden of een hoog-laag structuur. Ook zijn er verschillende breedte en lengtematen te leveren wat weer een eigen effect geeft aan de vloer.
Terug naar de inhoud