Uitenbroek woninginrichting · Raambekleding - Uitenbroek Woninginrichting

Ga naar de inhoud
Raambekleding

Gordijnen
Gordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur, daarom is de juiste stof en kleur van groot belang. In onze winkel vindt u dan ook een grote collectie stoffen, van transparant tot verduisterend. De keuze is enorm, van natuurlijke stoffen in katoen, wol en linnen tot brandwerendtragende trevira stoffen voor bijvoorbeeld een projectruimte.
De dessins zijn er van effen gladde stoffen tot heel grof, en rustige print tot heel druk. Wij geven u graag advies en kijken met u wat de mogelijkheden zijn in kleur, type stof en plooivormen.
Doordat we verschillende plooivormen kunnen toepassen krijgt uw gordijn weer een eigen uitstraling.
Vitrage
Vitrage, ook wel glasgordijnen genoemd, worden veel gebruikt om je interieur meer sfeer en warmte te geven.
Doordat ze transparant van materiaal zijn laten ze voldoende daglicht binnen terwijl ze wel uw privacy waarborgen en u gewoon naar buiten kunt kijken.
Ze zijn er in vele verschillende soorten en kleuren, waardoor er altijd wel een in uw interieur past.
Inbetweens
Inbetween gordijnen variëren in stof van zeer transparant tot bijna dicht materiaal. Inbetween staat dan ook voor ertussen in, het is geen vitrage maar ook geen overgordijn. Alles wat daar tussen in valt, wordt Inbetween genoemd. Ze zorgen voor een prachtige lichtinval. Ze zijn er in effen stoffen tot druk bewerkt en in vele kleuren.
Vouwgordijnen
Deze decoratieve raambekleding is nog altijd een favoriet, en zorgt voor een persoonlijk accent in uw interieur. Vouwgordijnen passen perfect binnen traditioneel vormgegeven inrichtingen, maar ook binnen zeer moderne. Met onze uitgebreide collectie stoffen en verschillende modellen, vindt u altijd het juiste vouwgordijn.
Paneelgordijnen
Paneelgordijnen zijn de ideale oplossing voor schuifpui of serre. U kunt uiteraard kiezen uit veel verschillende dessins en sferen. U kunt de paneelbreedte zelf bepalen, daardoor heeft u rechtstreeks invloed op de uitstraling van de paneelgordijnen in uw woonkamer. De paneelgordijnen zijn ook elektrisch te verkrijgen.
Rail- en roedesystemen
De collectie rail- en roedesystemen is heel divers, wij bieden een uitgebreide collectie. De roeden zijn er in verschillende diktes en materialen. Voor elk type raamdecoratie is er wel een bijpassend ophangsysteem van simpel tot design uitvoeringen. Verkrijgbaar in handbediende, koordbediende en elektrische systemen, die te plaatsen zijn tegen wand of plafond. Kom gerust eens kijken naar de vele mogelijkheden.
Terug naar de inhoud