Uitenbroek woninginrichting · Slapen - Uitenbroek Woninginrichting

Ga naar de inhoud
Slapen
Boxspring
Het meest comfortabele slaapcomfort ondervindt u met een boxspring. Een boxspring heeft verschillende gestoffeerde onderdelen die al snel een luxe uitstraling aan je slaapkamer geven. Je haalt op deze manier de luxe van een chic hotel in huis.  Wij hebben boxsprings van diverse leveranciers. Daardoor verschillende modellen en mogelijkheden. Met een vlakke bodem of electrisch verstelbaar.  Ook kan een inzet box als bedbodem toegepast worden. Deze staat dan in het ledikant en is dus niet zichtbaar meer, maar het comfort blijft.
Matrassen
Een matras moet goed ondersteunen, te hard of te zacht is niet goed, het gaat daarbij om de balans, ondersteuning op de juiste plaats en comfortabel waar dat kan. Aangezien iedereen verschillend is zijn er veel verschillende matrassen. Het materiaal waarvan het matras is gemaakt speelt daarbij een cruciale rol.
Zo zijn er natuurlijke materialen die ventilerend zijn er zijn bijvoorbeeld allergische uitvoeringen van matrassen. Diverse hardheden in matrassen, kortom dit moet u ervaren, in onze showroom treft u dan ook ruime sortering aan van diverse fabrikanten.
Lattenbodem & spiralen
Wilt u een ledikant met een bed bodem, dan kunt u kiezen voor een lattenbodem of spiraal. Beide verkrijgbaar in vlak (niet verstelbaar), hand verstelbaar of elektrisch verstelbaar. Goede ventilatie en ondersteuning staan voorop bij deze bedbodems.
Ledikanten
Een ledikant is sfeer bepalend voor uw slaapkamer, vaak is de bodem die daarin komt in hoogte verstelbaar , zodat u dit naar wens kunt krijgen. Ledikanten kunnen in verschillende kleuren en maten geleverd worden. Er zijn ook uitrijdbare ledikanten. In de vele mogelijkheden adviseren wij u graag.
Bedtextiel
Dekbedovertrekken, moltons en hoeslakens, wij hebben een ruime sortering op voorraad. Telkens met de bed-mode mee veranderend.
Tevens hebben wij een ruim assortiment aan kussens en dekbedden (dons, wol en synthetisch). De dekbedden hebben wij in diverse maten en enkele of 4-seizoenen uitvoeringen.
Terug naar de inhoud