Uitenbroek woninginrichting · Wonen - Uitenbroek Woninginrichting

Ga naar de inhoud
Wonen
Relaxfauteuils
Goede ondersteuning van uw lichaam en ontspannen kunnen zitten zijn belangrijke punten, Bij een goede relaxfauteuil komen deze dingen samen.
Daarnaast zijn deze stoelen ook in verschillende maten te leveren van extra small tot XL. Leer als bekleding is veel gebruikt en praktisch, uiteraard is ook stof een optie. Deze zijn te leveren als hand bediend maar ook met elektromotoren en eventueel met een accu. Dit maakt het u nog makkelijker om een relaxfauteuil op elke willekeurige plaats in uw woonkamer te plaatsen.  Ook hebben wij fauteuils met sta op. De fauteuils variëren van klassiek tot modern.
Zitmeubelen
Banken, fauteuils onze zitmeubels zijn voornamelijk met in diepte verstelbare zittingen te leveren voor lange en kortere mensen een uitkomst. Er zijn ook op andere manieren aanpassingen te maken. U kunt kiezen uit leer of stof of een combinatie hiervan. Kleuren van hout, alles wordt naar wens gemaakt. Het gehele jaar door zijn er collectie wisselingen in stoffen zodat wij steeds met de trends meegaan.
Tafels
Houten tafels, glazen tafels, misschien geeft u de voorkeur aan twee kleine tafels zodat u flexibel bent in het gebruik. Ook hierbij is meestal af te wijken van de standaard maten, zodat het aansluit op uw woonwensen. In onze winkel kunt u een goed beeld krijgen van wat er mogelijk is.
Kasten & dressoirs
Kasten kunnen in allerlei afmetingen en kleuren geleverd worden.  Kleinere kasten met draaideuren naar links of rechts, met de standaard schappen erin of afwijkend. (TV) dressoirs zijn er in diverse maten en indelingen.
Herstofferen
Het opnieuw bekleden doen wij in eigen beheer. Er is een grote collectie meubelstoffen waar u uit kunt kiezen. Een mooi meubel wat al jaren in de familie is of misschien met zorg uitgezocht, is vaak niet zo makkelijk te vervangen. Wij kunnen dit opnieuw voor u stofferen. Wij hebben hier vele jaren ervaring in, graag adviseren wij u hier verder in.
Terug naar de inhoud